La Plataforma Reconvertim el Camp de golf vol que els Ajuntaments i l’INCASOL signin el conveni abans de l’estiu

Fa uns 8 mesos els Ajuntaments de Sant Cugat i Rubí es van comprometre a fer un retorn de la revisió de la proposta de conveni que els havia fet arribar l’INCASOL, així com a informar a la plataforma.

Malauradament, des de llavors no la Plataforma no ha tingut notícies de com ha avançat la qüestió. És més, els ajuntaments ni tan sols van arribar a contestar els correus de recordatori que la Plataforma va enviar durant el mes d’octubre del 2022.

La Plataforma, cansada d’esperar i de no rebre notícies, ha tornat a contactar als Ajuntaments i a l’INCASOL per saber per què no s’ha signat el conveni encara. Consideren que la qüestió ja s’ha dilatat prou en el temps, i que abans de l’estiu caldria tenir el conveni signat i el nou parc interurbà posat en marxa.

Així mateix, la Plataforma demana als grups de l’oposició dels respectius ajuntaments que demanin explicacions en els pròxims plens i apretin perquè aquesta qüestió es desencalli. També recorda que el 28 de maig hi haurà eleccions municipals, i que aquest és un projecte que la ciutadania reclama de fa temps.

Deixa un comentari

Design a site like this with WordPress.com
Per començar